Hvordan sletter jeg kontoen min?
Tænker du på at slette din MovieStar? Sørg for at du ved, hvad der sker først—sletningen starter, så snart du har gennemført trinnene.
Hvad sker der, når jeg sletter min konto?
Når du sletter din konto, fjernes din bruger fra MovieStarPlanet 2 og de andre MovieStarPlanet-spil, der er forbundet med den.
Du mister alt på kontoen, herunder:
- Din progression.
- StarCoins og Diamanter.
- Genstande og belønninger.
- Looks, Movies, ArtBooks og andet indhold.
Kan jeg få min konto tilbage?
Du kan muligvis genaktivere din konto i op til 90 dage efter, at du har slettet den.
Hvis din konto har en e-mail tilknyttet:
Vi sender dig en automatisk e-mail med et link til genaktivering. Linket er gyldigt i 90 dage.
Hvis din konto ikke har en e-mail tilknyttet:
Kontakt Support via chatten i nederste højre hjørne af Hjælpecentret. Du skal bruge en kvittering for et VIP- eller Top-Up-pakke køb.
Anmodninger om genaktivering bliver gennemgået fra sag til sag. En kvittering hjælper os med at verificere kontoen, men den garanterer ikke, at vi kan gendanne den.
Efter 90 dage er kontoen slettet permanent og kan ikke gendannes, heller ikke eventuelle data og oplysninger, der er knyttet til den.
Hvordan sletter jeg min konto?
Du skal være logget ind på den konto, du vil slette. Du kan ikke slette en anden spillers konto.
- Åbn Indstillinger.
- Gå til Min konto.
- Vælg Mere.
- Vælg Slet konto.
- Følg trinnene for at bekræfte sletningen.