Hvordan blokkerer jeg en spiller?
Trenger du litt plass fra en annen spiller? Blokkering hindrer dem i å kontakte deg eller se profilen din.
Det fjerner dem også fra vennelisten din, men du kan alltid oppheve blokkeringen senere.
Hvordan blokkerer jeg noen?
På en datamaskin
- Åpne spillerens profil.
- Velg Blokker.
- Bekreft ved å velge Ja.
I appen
- Åpne spillerens profil.
- Velg det gule Rapporter-trekanten.
- Velg Blokker og bekreft.
Hvordan opphever jeg blokkeringen av noen?
På en datamaskin åpner du Innstillinger, velger Blokkerte brukere, finn deretter spilleren og velg Fjern blokkering.
I appen åpner du profilen deres, velger den gule Rapporter-trekanten, og velger deretter Fjern blokkering.
Greit å vite
Blokkering hindrer spilleren i å kontakte deg, men det rapporterer eller utestenger dem ikke.
Hvis oppførselen deres bryter fellesskapsreglene, bør du også rapportere dem. Se Hvordan rapporterer jeg en spiller?