Hvordan sletter jeg kontoen min?
Tenker du på å slette kontoen din? Pass på at du vet hva som skjer først – slettingen begynner så snart du fullfører trinnene.
Når du sletter kontoen din, fjernes også fremgangen din fra:
- MovieStarPlanet
- MovieStarPlanet 2
- BlockStarPlanet
Hvordan sletter jeg kontoen min?
Du må bruke datamaskinversjonen av MovieStarPlanet.
- Logg inn på kontoen du vil slette.
- Åpne Hjelp.
- Velg Min bruker.
- Velg Slett bruker.
- Skriv inn kontonavnet og passordet.
- Følg trinnene for å bekrefte slettingen.
Kan jeg få kontoen min tilbake?
Du kan kanskje aktivere kontoen på nytt i opptil 90 dager etter at du har slettet den.
Hvis kontoen din har en bekreftet e-postadresse, sender vi deg en e-post med en lenke for reaktivering.
Hvis ingen e-post er koblet til, må du kontakte kundestøtte via chatten i nedre høyre hjørne av hjelpesenteret. Du må kunne dokumentere et VIP- eller Top-Up-kjøp for å hjelpe med å bekrefte at kontoen tilhører deg.
Forespørsler om reaktivering blir vurdert fra sak til sak. Etter 90 dager blir kontoen slettet permanent og kan ikke gjenopprettes.